TRASTRA карти за бизнеса

--

С оглед на нарастващата тенденция за използване и придобиване на криптовалути, би било разумно компаниите да започнат да изпращат заплатите си с помощта на блокчейн, а служителите да приемат този вид плащане.

Подобно на всички непарични средства, за да ги използва, човек се нуждае от криптокарта и именно тук се появява TRASTRA. TRASTRA ви предлага проста интеграция на API, която позволява на вашите потребители да изплащат криптовалути директно от вашия интерфейс.

Прочетете също как да използвате карти TRASTRA

Плащане в криптовалута ще привлече повече клиенти.

При работещите на свободна практика отвореността към криптоплащания би разширила кръга на работните места. Има много компании и други видове работодатели, които предпочитат да плащат в криптовалута, отколкото да използват други форми на плащане.

За компаниите използването на TRASTRA би привлякло клиенти, които предпочитат да плащат с дигитални монети, като по този начин разшири пазара им.

Споделете дебитните карти TRASTRA, които се приемат от милиони търговци на Visa по света, със своите служители или бизнес партньори.

Превеждайте заплати в криповалути или евро.

Изтеглете евро от банкомат, които незабавно конвертирате от криптосметката си!

Изплащайте заплати на служителите от държави от EEA.

Плащането в криптовалута ще направи живота ви по-удобен.

Много служители се притесняват, че може би след като получат плащане в биткойн, те ще бъдат без значение. Това обаче е невярно, тъй като това е приет начин на плащане почти навсякъде. Чрез TRASTRA можете да получавате плащания в криптовалути или евро от вашите работодатели или клиенти по целия свят.

Също така можете лесно да изтеглите криптовалути във всички банкомати, които приемат карти Visa. А ако искате да закупите криптовалута -използвайте портфейла на TRASTRA, който е снабден с личната ви IBAN сметка, и го направете с най-ниски такси.

Какви предимствата на използването на дебитната карта TRASTRA?

БЕЗПЛАТЕН портфейл за критовалути и лична сметка с IBAN

НУЛЕВИ такси аз онлайн и офлайн покупки

Лесно теглене на пари в брой от криптовалути

VISA издава дебитната карта TRASTRA, така че тя се приема навсякъде

Честност, прозрачност и отчетност

Записите на всички трансакции да заплати са достъпни и за двете страни се съхраняват на сигурно място от TRASTRA. Тези записи да ясни и не могат да бъдат подправени. Когато възникне конфликт относно плащанията, те са лесно достъпни и могат да се използват за решаване на конфликта, като по този начин са сигурна тапа както за работодателя, така и за служителя.

Поръчайте своята бизнес карта сега:

--

--

Bulchain - Investment Crypto Portal
0 Followers

BulChain информира за търговия и анализи с криптовалути и разплащания с различни инструменти.