Как да използваме TRASTRA карта

--

След въвеждането на биткойна и криптовалутата много компании също приеха криптовалутата в своя бизнес. С нарастването на плюсовете и предимствата на криптовалутата, компаниите, както и служителите, предпочитат да изберат крипто заплата, при която можете да получавате заплата в криптовалута.

Тъй като биткойн е водещ на пазара, хората предпочитат да имат карта за биткойн и да получават заплата в биткойни, за да могат да получават заплата в биткойн. За да използвате криптовалутата си за ежедневните си разходи, ще ви е необходива крипто карта. Това е място, където TRASTRA се намесва, за да помогне. Картата TRASTRA има много чудесни приложения. В тази статия по-долу ще ви запознаем с някои от най-важните приложения на картата TRASTRA в бизнеса.

Картата TRASTRA може да се използва за:

Сигурност на средствата с технологията против скимиране

Картата TRASTRA е карта VISA с чип технология. Тази технология защитава картата ви от кражба, а оттам и притежаваната от вас криптовалута. Този чип помага при безконтактните методи на плащане за по-лесен и удобен начин на плащане.

Отразяване на допълнителни такси

Когато става въпрос за по-традиционни банкови методи и карти, има много такси, които са свързани с вашата карта, трансакции и т.н. Това може да се окаже скъпо, когато работите с фирми по целия свят. С картата TRASTRA тези такси за трансакции са намалени, за да ви спестят огромен марж в разликата!

Незабавно повишаване на крипото

Докато при традиционните методи за банкиране обработката на сумите в банката отнема дни, с картата TRASTRA можете да си позволите лукса да качите криптовалутата си и да я използвате незабавно директно от приложението. Това е като да имате света на една ръка разстояние. Чрез незабавното качване на валутата не е необходимо да се притеснявате, че ще чакате парите ви да се изчистят, преди да погасите спешни сметки. С TRASTRA можете да разполагате с пари почти веднага.

Деактивирайте незабавно

В случай, че по някакви причини загубите картата си TRASTRA VISA, можете да деактивирате картата си незабавно. Това предпазва трудно спечелените ви криптовалути от любопитни крадци. В случай че отново намерите картата си, можете да я активирате толкова лесно. Тези малки предимства дават на TRASTRA голямо предимство.

Пазаруване: Конвертирайте на монети във фиатна валута

Вашата карта TRASTRA може да бъде използвана за плащане на стоки и услуги онлайн или във физически обекти. Въпреки че има някои заведения, които получават плащания в криптовалута, по-голямата част от тях все още не са извършили така дългоочакваното преминаване. TRASTRA е решила тази малка пречка за вас. С картата TRASTRA VISA можете да я използвате, за да конвертирате незабавно криптовалутата в сметката си в евро, когато я използвате за извършване на плащане! Можете дори да изтеглите евро, които незабавно се конвертират от криптосметката ви, от банкомат! Това значително улеснява живота ви, като смесва двата свята — на криптовалутите и фиатните валути — във ваша полза.

Получаване на известия

С карта TRASTRA VISA получавате известия за всички покупки в евро, направени чрез картата.

Привличате бизнеса

С големите си предимства, особено когато става дума въпрос за незабавни глобални плащания, прозрачност на традиционните по сметките, рентабилно използване и невероятна скорост при конвертиране на монети във фиатна валута, много бизнеси искат да се присъединят към тези предимства. Това води до повече бизнес за вас в дългосрочен план.

Тъй като Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple, Ethereum, Tether, USD Coin и други криптовалути се утвърждават в света на бизнеса, все повече хора търсят криптокарти за бизнеса.

Надяваме се, че тази статия е хвърлила основна светлина върху това как картата TRANSTRA VISA ще ви помогне да получите гореспоменатите предимства в този все по-дигитализиран свят.

Може да поръчате вашата карта тук.

--

--

Bulchain - Investment Crypto Portal
0 Followers

BulChain информира за търговия и анализи с криптовалути и разплащания с различни инструменти.