Какво е биткойн крипто дебитна карта

--

Подобно на конвенционалната дебитна карта или кредитна карта, дебитните карти за криптовалути ви позволяват да извършвате ежедневни транзакции с помощта на криптовалути. Често не е нужно да се притеснявате дали вашата физическа карта ще бъде приета при търговец. Това е така, защото много от продуктите там са пуснати заедно с Visa и Mastercard, което означава, че те могат да се използват на милиони места.

Най-добрият пример за премиум биткойн дебитни карти е издадена от Visa криптокредитна карта TRASTRA, която включва не само портфейла BTC, но и ETH, XRP, LTC, BCH и USDC. TRASTRA е предлагана дебитна карта след като портфейл (портфейли) бъде финансиран, картата може да се използва в банкомати за теглене на пари в брой или за извършване на онлайн и офлайн покупки от всяко лице, което е в глобалната мрежа на търговеца и Visa. TRASTRA предоставя на потребителите не само високо усъвършенствана крипто дебитна карта , но и сигурно персонално табло “всичко в едно”, което свързва всичките ни активи и позволява на потребителите да наблюдават своите транзакции 24/7365.

Единствената много специална функция, която поставя дебитната карта TRASTRA Bitcoin далеч пред кривата, е личният IBAN акаунт, свързан с нея. Това прави криптодебитната карта TRASTA перфектен инструмент за изплащане на заплати и парични преводи на отдалечени служители в крипто: получавате уговорен еквивалент на вашето възнаграждение в избрана криптовалута, заменяте го с евро чрез IBAN в вашето мобилно приложение (няма нужда да спирате банката) и използвайте картата си, както бихте използвали обикновена карта Visa за плащания или тегления на пари в брой, или просто задържите криптото си, докато настъпи моментът за размяна.

Картата е достъпна за всички проверени потребители на акаунти в TRASTRA, които са жители на Европейското икономическо пространство (ЕИП). Предлага се в пластмасова форма със сметка за електронни пари.

Свържете се с нас днес, за да научите как TRASTRA се писва във вашето ежедневие.

--

--

Bulchain - Investment Crypto Portal
0 Followers

BulChain информира за търговия и анализи с криптовалути и разплащания с различни инструменти.